Huhtikuu - Toukokuu 2019

Toukokuu päättyi, ja kesä on virallisesti täällä. Tällä kertaa samaa listaa päästiin kuuntelemaan peräti pari kuukautta, sillä huhtikuun alussa meitä kiusasivat tekniset ongelmat: listan suosio yllätti palveluntarjoajamme, ja palvelu oli parin viikon ajan aika ajoin nurin. Tämän vuoksi päätimme jatkaa samalla listalla siis vielä toisenkin kuukauden.

Mutta summa summarum, nyt tekniset ongelmat ovat onneksi takanapäin ja voimme suunnata katseemme kohti uusia kesähittejä! Sitä ennen tietysti luodaan vielä katsaus päättyneeseen listaan:

Voittaja oli tällä kertaa kuopiolainen Anna Sipilän Lapsi intialaistyylisellä Tyttö, jota vihasin kappaleellaan. Kakkoseksi selvisi lopulta Castor F Marja Marja -nimisellä folk-henkisellä biisillään. Kolmoseksi sujahti Hokkasen Markku hienolla Saari-biisillään ja neljännellä sijalla kuultiin nykyään hieman harvinaisempaa tyylilajia, eli rautalankaa by Mark Moon. Ja vitostilan nappasi Henri Flame Heavenly Sky -biisill√§√§n-.

Nostettakoon erikseen vielä ainakin nämä nimet esille:

Beatline - kyllä, Suomessa on muitakin loistavia 60-luvun musaa soittavia bändejä, kuin Jiri Nikkisen Beatles Tribute Band :)
Kukka - omaperäinen uusi laulaja herättää kiinnostusta
TJ Saarisen sijoittui taas mukavasti toukokuussakin.
Virolaisväriä edusti lisäksi Must Hunt -metallibändi.